Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: perspectivele săptămânii 10-16 Iunie pentru nativii Săgetător aduc confirmări legate de locul de muncă, prieteni, iubire, suflet. Veți fi tentați

să vă îndreptați atenția către introspecție, ceea ce este un element bun, întrucât trebuie să dați dovadă de multă prudență în momentul în care va trebui să acționați în săptămâna imediat următoare.

Pentru voi, tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, de pe casa a VIII-a, va fi greu de dus, deoarece aceasta vorbește de presiune psihică asupra finanțelor, asupra unei relații pe care ați dezvoltat-o în ultima perioadă, dar care pare a fi interzisă, asupra sistemului imunitar etc.

Cert este că aveți nevoie de un restart pe partea de gândire, viața trebuie abordată din alte puncte de vedere, pentru a ieși la suprafață din acest context șubred pentru voi. Mai mult decât atât, toată acțiunea se desfășoară într-un semn de apă, ceea ce este greu de înțeles pentru voi, întrucât sunteți element de foc, astfel aerul, care este intermediarul, vă oferă soluțiile.

Loading...

În curând, faza de Lună Plină, ce va avea loc pe 17  Iunie, vă va ajuta să ieșiți la suprafață sub o altă perspectivă. Când vorbim de schimbare, ne referim în special la maniera în care abordați o problemă, până acum ați încercat să vă faceți că nu o vedeți sau să o abordați în mod direct, prin a o discuta, mai nou trebuie să faceți strategii, să îi verificați pe cei cărora vă adresați și, poate cel mai important element, să vă ascultați intuiția.

Dacă aveți procese pe rol, între 10-13 Iunie veți primi vești nu tocmai bune despre acestea, ceea ce vă va face să căutați o persoană experimentată, care să vă apere.

Dacă nu mai rezistați în cadrul unei relații, care simțiți că vă stoarce de energie, vă plafonează, o să încercați să plecați alături de persoana dragă într-o vacanță, pentru a avea astfel activități la comun, menite să vă aducă iarăși iubirea în cuplu. Situațiile pot fi multiple, toate vorbesc de lupta între minte și suflet, de astă dată inima va câștiga.

Nativii care au probleme cu banii (nu sunt puțini în astfel de situații) între 13-16 Iunie vor ajunge la concluzia că este mai bine să împrumute sau să reia o discuție cu un prieten, coleg de muncă, pentru a pleca în străinătate. Cei mai avantajați Săgetători sunt cei care prestează activități spirituale, aceștia vor avea parte de vise premonitorii, de momente speciale în care se confirmă ceea ce au făcut, plus că primesc daruri în plus de la Univers.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți atenți la sistemul digestiv, pe fondul nemulțumirilor acumulate există predispoziția de a dezvolta o problemă la colon/ stomac.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.