Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: perspectivele săptămânii 10-16 Iunie pentru nativii Săgetător aduc confirmări legate de locul de muncă, prieteni, iubire, suflet. Veți fi tentați

să vă îndreptați atenția către introspecție, ceea ce este un element bun, întrucât trebuie să dați dovadă de multă prudență în momentul în care va trebui să acționați în săptămâna imediat următoare.

Pentru voi, tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, de pe casa a VIII-a, va fi greu de dus, deoarece aceasta vorbește de presiune psihică asupra finanțelor, asupra unei relații pe care ați dezvoltat-o în ultima perioadă, dar care pare a fi interzisă, asupra sistemului imunitar etc.

Cert este că aveți nevoie de un restart pe partea de gândire, viața trebuie abordată din alte puncte de vedere, pentru a ieși la suprafață din acest context șubred pentru voi. Mai mult decât atât, toată acțiunea se desfășoară într-un semn de apă, ceea ce este greu de înțeles pentru voi, întrucât sunteți element de foc, astfel aerul, care este intermediarul, vă oferă soluțiile.

În curând, faza de Lună Plină, ce va avea loc pe 17 Iunie, vă va ajuta să ieșiți la suprafață sub o altă perspectivă. Când vorbim de schimbare, ne referim în special la maniera în care abordați o problemă, până acum ați încercat să vă faceți că nu o vedeți sau să o abordați în mod direct, prin a o discuta, mai nou trebuie să faceți strategii, să îi verificați pe cei cărora vă adresați și, poate cel mai important element, să vă ascultați intuiția.

Dacă aveți procese pe rol, între 10-13 Iunie veți primi vești nu tocmai bune despre acestea, ceea ce vă va face să căutați o persoană experimentată, care să vă apere.

Dacă nu mai rezistați în cadrul unei relații, care simțiți că vă stoarce de energie, vă plafonează, o să încercați să plecați alături de persoana dragă într-o vacanță, pentru a avea astfel activități la comun, menite să vă aducă iarăși iubirea în cuplu. Situațiile pot fi multiple, toate vorbesc de lupta între minte și suflet, de astă dată inima va câștiga.

Nativii care au probleme cu banii (nu sunt puțini în astfel de situații) între 13-16 Iunie vor ajunge la concluzia că este mai bine să împrumute sau să reia o discuție cu un prieten, coleg de muncă, pentru a pleca în străinătate. Cei mai avantajați Săgetători sunt cei care prestează activități spirituale, aceștia vor avea parte de vise premonitorii, de momente speciale în care se confirmă ceea ce au făcut, plus că primesc daruri în plus de la Univers.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți atenți la sistemul digestiv, pe fondul nemulțumirilor acumulate există predispoziția de a dezvolta o problemă la colon/ stomac.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.