Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: săptămâna începe cu o deplasare în interesul unei persoane apropiate pe la instituțiile de stat, aici putem include părinți/ frați, pentru a-i ajuta

să achite o factură/ taxă ce a fost amânată de mult timp. Vă vor da peste cap aceste situații neprevăzute, dar veți avea parte de satisfacție sufletească când totul va fi gata.

Situațiile pot fi multiple, toate vorbesc de întocmirea unor acte ce vă sunt de folos pentru a extinde o afacere, pentru a primi aprobări în vedea mutării unui sediu, încheierea unei tranzacții ce vă poate schimba destinul pentru următorii 29-30 de ani.

Racii vor fi extrem de irascibili în această săptămână, totul pleacă de la unele neînțelegeri, amânări, neclarități între ei și persoanele din jurul lor, posibil ca cei dragi să vă fi promis ceva, iar contextul actual să vorbească de o amânare a ceea ce doreați a se îndeplini până pe 15-16 Iunie.

Loading...

Între 13-15 Iunie, iubirea este pe primul loc, aici iarăși vorbim de factorul karmic, decizional, ce a fost amânat de voi la nesfârșit, în încercarea de a găsi o soluție. De astă dată Universul va fi cel ce va lua decizii pentru voi, fie că vă place sau.

Relațiile ce au vechime vor fi supuse testului, la mijloc este vorba de gelozie, neîncredere, lipsa iubirii, adulter, toate aceste elemente se vor precipita în viața voastră în următoarele săptămâni. Partea bună este că se va clarifica statutul vostru sentimental, veți ști ce să cereți de la voi, către ce să vă focusați atenția, unde trebuie să mai lucrați pentru a vă îndeplini obiectivele.

Pe partea de sănătate, aspectele create între Jupiter retrograd se pare că pun presiune asupra stării psihice, generând dezechilibre pe partea hepatică/ circulatorie.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor să fie extrem de atenți la muncă, în trafic, acasă, în activitățile bruște, deoarece începând cu 12 Iunie riscul de a vă accidenta, electrocuta, arde, lovi, tăia este extrem de mare.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.