Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: săptămâna începe cu o deplasare în interesul unei persoane apropiate pe la instituțiile de stat, aici putem include părinți/ frați, pentru a-i ajuta

să achite o factură/ taxă ce a fost amânată de mult timp. Vă vor da peste cap aceste situații neprevăzute, dar veți avea parte de satisfacție sufletească când totul va fi gata.

Situațiile pot fi multiple, toate vorbesc de întocmirea unor acte ce vă sunt de folos pentru a extinde o afacere, pentru a primi aprobări în vedea mutării unui sediu, încheierea unei tranzacții ce vă poate schimba destinul pentru următorii 29-30 de ani.

Racii vor fi extrem de irascibili în această săptămână, totul pleacă de la unele neînțelegeri, amânări, neclarități între ei și persoanele din jurul lor, posibil ca cei dragi să vă fi promis ceva, iar contextul actual să vorbească de o amânare a ceea ce doreați a se îndeplini până pe 15-16 Iunie.

Între 13-15 Iunie, iubirea este pe primul loc, aici iarăși vorbim de factorul karmic, decizional, ce a fost amânat de voi la nesfârșit, în încercarea de a găsi o soluție. De astă dată Universul va fi cel ce va lua decizii pentru voi, fie că vă place sau.

Relațiile ce au vechime vor fi supuse testului, la mijloc este vorba de gelozie, neîncredere, lipsa iubirii, adulter, toate aceste elemente se vor precipita în viața voastră în următoarele săptămâni. Partea bună este că se va clarifica statutul vostru sentimental, veți ști ce să cereți de la voi, către ce să vă focusați atenția, unde trebuie să mai lucrați pentru a vă îndeplini obiectivele.

Pe partea de sănătate, aspectele create între Jupiter retrograd se pare că pun presiune asupra stării psihice, generând dezechilibre pe partea hepatică/ circulatorie.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Racilor să fie extrem de atenți la muncă, în trafic, acasă, în activitățile bruște, deoarece începând cu 12 Iunie riscul de a vă accidenta, electrocuta, arde, lovi, tăia este extrem de mare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.