Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: dragostea plutește în jurul nativilor Pești în intervalul 10-16 Iunie, când vorbim de atât de multă iubire, includem și tensiuni, certuri neașteptate,

ce aduc cu ele împăcări memorabile. Practic, acum dați un restart vieții afective dacă sunteți de mult timp într-o relație, iar dacă sunteți singuri, șansele de a vă îndrăgosti de o persoană de la locul de muncă/ de pe internet sunt mari. 

Tripla conjuncție Marte-Mercur-Nodul Nord aduce șansa de a trăi unele experiențe unice poate în viață pentru suflet, care vă vor învăța să apreciați mai mult ceea ce aveți, să înțelegeți de ce a fost necesar să treceți prin atâtea suferințe până la momentul actual.

Loading...

Vești bune pot veni și de la auzirea veștii că familia se va mări, veți deveni părinți/ bunici, fapt ce o să vă mobilizeze pe partea financiară/ profesională, pentru a asigura stabilitatea familiei.

Situațiile sunt multiple, toate vorbesc de un element nou, imprevizibil ce apare în viața voastră, fără a fi luat în calcul în ultimele 2-3 săptămâni. Important este să acceptați situația, să vă bucurați de ceea ce vi se oferă.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la modul în care vă manifestați față de rude, acestea nu văd cu ochi buni felul în care vă asumați responsabilitățile. Totul va pleca de la unele principii de viață: ce este normal, ce ar fi indicat ca voi să faceți etc. numai că socoteala lor nu va coincide cu realitatea voastră, vă veți retrage din acele parteneriate.  Partenerul se va afla între ciocan și nicovală, va încerca să fie neutru.

Profesional, este o săptămână cu multe confirmări, proiecte noi, șanse la o avansare între 13-15 Iunie. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă hazardați, să nu vă asumați prea multe responsabilități. deoarece în următoarea perioadă acestea vă vor îngrădi libertatea.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.