Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: dragostea plutește în jurul nativilor Pești în intervalul 10-16 Iunie, când vorbim de atât de multă iubire, includem și tensiuni, certuri neașteptate,

ce aduc cu ele împăcări memorabile. Practic, acum dați un restart vieții afective dacă sunteți de mult timp într-o relație, iar dacă sunteți singuri, șansele de a vă îndrăgosti de o persoană de la locul de muncă/ de pe internet sunt mari.

Tripla conjuncție Marte-Mercur-Nodul Nord aduce șansa de a trăi unele experiențe unice poate în viață pentru suflet, care vă vor învăța să apreciați mai mult ceea ce aveți, să înțelegeți de ce a fost necesar să treceți prin atâtea suferințe până la momentul actual.

Vești bune pot veni și de la auzirea veștii că familia se va mări, veți deveni părinți/ bunici, fapt ce o să vă mobilizeze pe partea financiară/ profesională, pentru a asigura stabilitatea familiei.

Situațiile sunt multiple, toate vorbesc de un element nou, imprevizibil ce apare în viața voastră, fără a fi luat în calcul în ultimele 2-3 săptămâni. Important este să acceptați situația, să vă bucurați de ceea ce vi se oferă.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la modul în care vă manifestați față de rude, acestea nu văd cu ochi buni felul în care vă asumați responsabilitățile. Totul va pleca de la unele principii de viață: ce este normal, ce ar fi indicat ca voi să faceți etc. numai că socoteala lor nu va coincide cu realitatea voastră, vă veți retrage din acele parteneriate. Partenerul se va afla între ciocan și nicovală, va încerca să fie neutru.

Profesional, este o săptămână cu multe confirmări, proiecte noi, șanse la o avansare între 13-15 Iunie. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă hazardați, să nu vă asumați prea multe responsabilități. deoarece în următoarea perioadă acestea vă vor îngrădi libertatea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.