#reclama0#

Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

#reclama10#

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Capricorn vești legate de o selecție la un concurs/ interviu. Aceste informații au un caracter legal, ceea ce o să vă

#reclama1#

încânte, întrucât reprezintă pentru unii nativi munca din ultimii 3-5 ani. Dacă aveți de efectuat o călătorie între 10-13 Iunie, șansele de a o efectua sunt de peste 90%, plus că veți avea ocazia să întâlniți persoane noi, care vor dori să colaboreze cu voi pe termen lung.

Examenele și studiile sunt acum la ordinea zilei pentru Capricorni, în urma acestor teste veți ocupa o funcție mai bine cotată, vă veți îmbunătăți calitățile de lider. Situațiile, după cum știți, sunt multiple, mai cu seamă că acum aveți în semnul vostru tranzitul karmei, ce predispune la schimbări bruște în destin.

#reclama7#

Dacă tot vorbim de rolul decisiv al Universului în viața voastră, astrologul ZODIACOOL vă atenționează că urmează o perioadă, începând cu 14-16 Iunie, când nu veți mai avea încredere în persoanele dragi inimii voastre, întrucât tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, din casa căsătoriei, a asocierilor, vă va atenționa cu privire la unele manifestări nedorite, din exterior.

În plus, nativii Capricorn nu se vor mai simți iubiți, vor dori să petreacă mai mult timp cu ei, tocmai pentru a-și pune gândurile în ordine.

#reclama3#

În weekend, tranzitul Lunii prin casa bolilor cronice, a dușmăniilor, va aduce în viața voastră o posibilă întristrare, depresie, generată de auzul unei vești ce descrie o trădare din partea unui prieten, la care ați ținut mult.

Capricornii sunt predispuși la a manifesta probleme medicale, în special la nivelul sistemului osos/ nervos, toate acestea având ca și cauză spirituală asumarea de către voi a prea multe responsabilități față de alții, în condițiile în care aceste eforturi nu sunt apreciate.

#reclama11#

În concluzie, veți avea o săptămână bună pe plan profesional, în timp ce pe plan sentimental începe o nouă etapă pentru voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.