Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce nativilor Capricorn vești legate de o selecție la un concurs/ interviu. Aceste informații au un caracter legal, ceea ce o să vă

încânte, întrucât reprezintă pentru unii nativi munca din ultimii 3-5 ani. Dacă aveți de efectuat o călătorie între 10-13 Iunie, șansele de a o efectua sunt de peste 90%, plus că veți avea ocazia să întâlniți persoane noi, care vor dori să colaboreze cu voi pe termen lung.

Examenele și studiile sunt acum la ordinea zilei pentru Capricorni, în urma acestor teste veți ocupa o funcție mai bine cotată, vă veți îmbunătăți calitățile de lider. Situațiile, după cum știți, sunt multiple, mai cu seamă că acum aveți în semnul vostru tranzitul karmei, ce predispune la schimbări bruște în destin. 

Loading...

Dacă tot vorbim de rolul decisiv al Universului în viața voastră, astrologul ZODIACOOL vă atenționează că urmează o perioadă, începând cu 14-16 Iunie, când nu veți mai avea încredere în persoanele dragi inimii voastre, întrucât tripla conjuncție Marte-Mercur-Karmă pozitivă, din casa căsătoriei, a asocierilor, vă va atenționa cu privire la unele manifestări nedorite, din exterior. 

În plus, nativii Capricorn nu se vor mai simți iubiți, vor dori să petreacă mai mult timp cu ei, tocmai pentru a-și pune gândurile în ordine.

În weekend, tranzitul Lunii prin casa bolilor cronice, a dușmăniilor, va aduce în viața voastră o posibilă întristrare, depresie, generată de auzul unei vești ce descrie o trădare din partea unui prieten, la care ați ținut mult.

Capricornii sunt predispuși la a manifesta probleme medicale, în special la nivelul sistemului osos/ nervos, toate acestea având ca și cauză spirituală asumarea de către voi a prea multe responsabilități față de alții, în condițiile în care aceste eforturi nu sunt apreciate.

În concluzie, veți avea o săptămână bună pe plan profesional, în timp ce pe plan sentimental începe o nouă etapă pentru voi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Tai Sui, este termenul chinezesc pentru stelele aflate în directă opoziție cu planeta Jupiter,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.