Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, nativii Berbec se vor focaliza pe partea profesională, la nivelul acestui domeniu încă din Ianuarie 2019 vă confruntați cu

fluctuații neașteptate, siguranța zilei de mâine poate fi amenințată atât de către șefi, colegi de muncă, cât și de lipsa voastră de focusare. Ideile noi, mărețe, ce vorbesc de începerea unei activități pe cont propriu, sunt acum pe primul plan, ceea ce este un element bun, însă aceste noi strategii nu trebuie dezvoltate fără a ține cont de ceea ce ați învățat în ani sau prin dezicerea de persoanele ce v-au ajutat cândva.

Berbecii pot deveni încăpățânați, orgolioși, nervoși în raport cu superiorii, întrucât ideile lor nu sunt luate în calcul sau stau prea mult peste program, în condițiile în care acasă vă confruntați cu probleme, bazate pe faptul că nu sunteți prezenți în viața de familie.

Relația cu rudele se poate altera de la o zi la alta, mai cu seamă între 11-13 Iunie, de la bunuri, moșteniri, bani la comun, active ce v-au fost împrumutate la un moment dat, dar care nu au mai fost restituite din varii motive.

Sentimental, intervalul analizat descrie foarte concis ceea ce ați trăit pe partea sufletească în ultimele 5-6 luni, însă de astă dată veți opta pentru a exprima totul, chiar dacă cel drag se va arăta surprins de felul în care ați interpretat totul. Tensiunile pot pleca, în special, de la faptul că ați promis multe la un moment dat, însă nu v-ați ținut de cuvânt.

Dacă aveți de tranzacționat un bun, o locuință, astrologul ZODIACOOL recomandă ca în perioada actuală să vă luați banii pe loc, în caz contrar aceste resurse financiare vor ajunge în buzunarul vostru după luna August 2019.

Pe weekend, tranzitul Lunii prin casa deplasărilor aduce șanse mari de a pleca alături de persoana iubită într-o minivacanță, va fi ceva neprevăzut, care vă va face după mult timp să vă simțiți entuziaști.

Atenționarea săptămânii vine pe conjuncția între guvernatorul vostru, Marte-Mercur-Karmă, veți fi irascibili, starea de agitație psihică va fi activată de o veste nu tocmai plăcută, generată de pierderea unui bun în împrejurări extrem de complicate, calmul vă va ajuta enorm de mult în a trece peste acest obstacol.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.