Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, nativii Berbec se vor focaliza pe partea profesională, la nivelul acestui domeniu încă din Ianuarie 2019 vă confruntați cu

fluctuații neașteptate, siguranța zilei de mâine poate fi amenințată atât de către șefi, colegi de muncă, cât și de lipsa voastră de focusare. Ideile noi, mărețe, ce vorbesc de începerea unei activități pe cont propriu, sunt acum pe primul plan, ceea ce este un element bun, însă aceste noi strategii nu trebuie dezvoltate fără a ține cont de ceea ce ați învățat în ani sau prin dezicerea de persoanele ce v-au ajutat cândva.

Berbecii pot deveni încăpățânați, orgolioși, nervoși în raport cu superiorii, întrucât ideile lor nu sunt luate în calcul sau stau prea mult peste program, în condițiile în care acasă vă confruntați cu probleme, bazate pe faptul că nu sunteți prezenți în viața de familie.

Loading...

Relația cu rudele se poate altera de la o zi la alta, mai cu seamă între 11-13 Iunie, de la bunuri, moșteniri, bani la comun, active ce v-au fost împrumutate la un moment dat, dar care nu au mai fost restituite din varii motive.

Sentimental, intervalul analizat descrie foarte concis ceea ce ați trăit pe partea sufletească în ultimele 5-6 luni, însă de astă dată veți opta pentru a exprima totul, chiar dacă cel drag se va arăta surprins de felul în care ați interpretat totul. Tensiunile pot pleca, în special, de la faptul că ați promis multe la un moment dat, însă nu v-ați ținut de cuvânt.

Dacă aveți de tranzacționat un bun, o locuință, astrologul ZODIACOOL recomandă ca în perioada actuală să vă luați banii pe loc, în caz contrar aceste resurse financiare vor ajunge în buzunarul vostru după luna August 2019.

Pe weekend, tranzitul Lunii prin casa deplasărilor aduce șanse mari de a pleca alături de persoana iubită într-o minivacanță, va fi ceva neprevăzut, care vă va face după mult timp să vă simțiți entuziaști.

Atenționarea săptămânii vine pe conjuncția între guvernatorul vostru, Marte-Mercur-Karmă, veți fi irascibili, starea de agitație psihică va fi activată de o veste nu tocmai plăcută, generată de pierderea unui bun în împrejurări extrem de complicate, calmul vă va ajuta enorm de mult în a trece peste acest obstacol.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică
În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Cel mai popular instrument de măsură utilizat în feng shui este numit Luopan, cunoscută sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.