Horoscop săptămânal 10-16 Iunie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: ziua de luni îi mobilizează mai greu pe nativii Balanță, care pot să simtă încă oboseala din weekend, plus că unele vești aflate despre șefi,

echipa de la locul de muncă vă demoralizează, dar veți face față acestui interval, mai pe seară o să vă petreceți timpul în compania prietenilor, care vă vor aduce zâmbetul pe buze, plus că există posibilitatea de a vă propune o afacere de pe urma căreia să aveți de câștigat urgent o sumă de bani.

Între 11-13 Iunie, Luna ajunge în semnul vostru, schimbându-vă vibrația, o să aveți energie, încredere în forțele proprii, plus că o să fiți dornci de a finaliza tot ce ați amânat la muncă în ultimele 2 săptămâni.

Loading...

În plus, o să simțiți că este necesar să faceți curățenie, să diversificați alimentația, să vă surprindeți partenerul cu un gest romantic etc. Mai mult decât atât, între 13-15 Iunie vedem să intrați în posesia unei sume de bani ce vă revine din vânzarea unui bun de către o rudă/ copil/ persoană dragă etc.

Tripla conjuncție Marte-Mercur-karmă pozitivă din casa carierei vă dă curaj de a începe ceva nou din punct de vedere profesional, poate chiar mergeți să căutați un job nou, vă extindeți o afacere pe care o dețineți sau să ieșiți în evidență printr-un talent.

Toate aceste ocazii nu vin de la sine, vă mobilizați datorită faptului că nu mai suportați tensiunile, neplăcerile de la muncă. Vor fi nativi Balanță ce se pare că vor suferi un șoc emoțional când vor auzi ce se spune despre ei, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să abordați totul cu diplomația caracteristică, ceea ce va fi greu de manifestat în acest interval analizat, care se anunță agitat.

Pe weekend, aveți șansa să primiți vizita unui frate, veste care vă va lua pe nepregătite, dar vă veți distra pe cinste. Dacă veți alege să plecați din localitate pentru a participa la un eveniment, atunci ar fi indicat să vă luați o vestimentație adecvată, comodă, care să vă ajute să vă relaxați.

Pe partea sentimentală nemulțumirile sunt mari, partenerul din punctul vostru de vedere nu se ridică la standardele pe care vi le doriți, ceea ce vă va face să vă interiorizați, să căutați alte practici, care să vă aducă satisfacție sufletească.

Pe partea afectivă, veți discuta mai mult în următoarele 2-3 săptămâni, ajungând la luarea unor decizii de comun acord legate de o investiție importantă (casă, muătare, conceperea unui copil).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.