Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Taur se simt devitalizati

Influențele astrale nu îi lasă pe nativii Taur să se manifeste așa cum ar dori. Planeta Marte se află pe un domeniu care înseamnă retragere, resemnare, izolare.

Există energie, dar aceasta este cumva în conservare. Nativii au foarte multă forță interioară, iar aceia care știu cum să o folosească, o pot cheltui inclusiv în plan material, atunci când va veni vremea.

Mai este un aspect care îi afectează pe nativi destul de puternic: intrarea planetei Uranus în mișcare retrogradă, în zodia Taur.

Nativii Taur, atât de conservatori, au dorit să se modernizeze în totalitate. Au dorit să revoluționeze tot în jurul lor și acum, în perioada de retrogradare a lui Uranus, au timp să se gândească, să se răzgândească și să constate dacă au exagerat. 

Astrologul zodiacool.ro este de părere că, din punct de vedere financiar, nativii Taur au o perioadă bună. Ei încep să întrevadă care le sunt posibilitățile pe termen lung.

Este un aspect care mai durează ceva vreme și care este extrem de benefic pentru aceia care își caută acum vocația profesională. Totodată, este benefic și pentru cei care doresc să schimbe ceva în modul în care își câștigă existența.

Viața romantică nu prezintă nici urcușuri, nici coborâșuri. În general, nu se poate spune că nativii trăiesc ceva deosebit. Avantajați sunt cei care se află într-o relație stabilă, relație ce merge așa în continuare.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la mici accidente legate de zona capului, inclusiv probleme legate de dantură.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.