Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion au o saptamana 10-16 august linistita

Nativii Scorpion au o săptămână în care deplasările și toată forfota de la locul de muncă încetează pentru o perioadă. Concluzii, rapoarte, ședințe: plictiseală sau, mai elegant, rutină.

Cu toate acestea, nativii sunt cei care „trag la vâsle” cu toată nădejdea. Angajații care au un șef Scorpion sunt împulsionați de acesta destul de energic.

Banii sunt într-o zonă gri, cu dungi roz. Nativii nu duc lipsă de bani, dar grijile legate de câștigarea și administrarea lor îi preocupă zi de zi.

Pot fi în situația de a apela la împrumuturi. Pentru acestea, premisele sunt bune: vin atunci când este necesar și se achită la timp. Mai ales dacă banii sunt cheltuiți responsabil.

Marele avantaj al nativilor Scorpion, din trecerea Nodului Nord în Gemeni, este că Nodul Nord a intrat într-o zonă pe care nativii o apreciază: zona ocultă.

Viața romantică nativilor se joacă acum în această zonă.  După săptămâna năbădăioasă, vine o perioadă în care nativii ascund.

Nativii care se află într-o relație stabilă au o viață intimă mirifică și extrem de discretă. Alți nativi au iubiri secrete.

Din punct de vedere al sănătății, astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra deplasărilor scurte, pentru că există o predispoziție către intervenții sau accidente. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.