Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Sagetator sunt creativi

Nativii Săgetător au nevoie să fie lăsați puțin liberi de la munca de zi cu zi. Au o perioadă în care sunt creativi.

Toată încărcătura intelectuală și spirituală pe care nativii au acumulat-o până acum simte nevoia să iasă la suprafață. Și nu doar așa, de ochii lumii, ci să realizeze ceva cu pasiune, ceva cu adevărat valoros.

Pentru aceasta, nativii Săgetător își mobilizează toate calitățile, tot ce simt că este mai bun în ei, dar mai ales tot ce își amintesc că au făcut mai puțin bine în trecut. Acum recuperează.

Nativii sunt atât de pasionați în ceea ce doresc să realizeze, încât au uitat de bani. Și foarte bine au făcut, pentru că nu este o perioadă tocmai bună din acest punct de vedere.

Unii au blocaje financiare, alții cheltuiesc pe acel lucru care îi pasionează extrem de mult și ajung să se îndoiască dacă fac bine sau nu.

Viața romantică este în plin avânt, iar nativii iau inițiativa. Ar dori să facă un drum lung cu partenerul sau să aibă parte de un partener cu care să studieze, să discute chestiuni importante. Un partener cu care să împartă pasiunea, dar cu care să simtă că evoluează în același timp.

Din punct de vedere al sănătății, astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra unor acutizări ale afecțiunilor sistemului nervos, afectat de o solicitare exagerată.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.