Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Rac sunt nelinistiti

Pe nativii Rac, săptămâna îi găsește într-o mare neliniște legată de relații, de un contract de serviciu care le dă bătăi serioase de cap.

Unii dintre nativi doresc să încheie un contract comercial și partenerii acestora fie au îndoieli, fie sunt în imposibilitatea de a respecta înțelegerile prealabile.

Alți nativi s-au angajat într-un contract bun, bănos, dar au mai mult de muncă. Lucrurile sunt mai complicate decât și-au imaginat.

Banii vin din activitatea profesională. Contractul pentru care se agită nativii este bun din punct de vedere financiar, dar cere mult efort pentru a putea fi onorat.

Alți nativi, care au așteptat contracte și parteneriate ce nu au mai venit, și-au găsit un job avantajos și lasă afacerile pe mai târziu. Astrologul zodiacool.ro este de părere că fac bine.

Nu știu ce este cu Racii aceștia. De la o vreme, romantismul este pe planu 3,4,5!!! De ce? Una-i una, alta-i alta! Dar tensiunile de la serviciu sau din afaceri, se proiectează asupra partenerului de viață, care normal că este nemulțumit.

Din punct de vedere medical, pot apărea probleme dacă continuați să vă enervați pentru acele probleme profesionale care oricum se vor rezolva la un moment dat.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.