Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Pesti, in perioada 10-16 august, sunt alaturi de prieteni

În săptămâna 10-16 august, toată dragostea necondiționată este proiectată de nativii Pești pe aceia care le sunt cel mai aproape: prietenii!

Nativii au amintirea unor zile mai puțin inspirate, când au greșit față de prietenii lor cu fapta, cuvântul sau chiar cu gândul. Acum, încearcă să recupereze.

Prietenii nativilor au nevoie de bani. Sunt într-un impas financiar și apelează la nativi. Pe de altă parte, sunt nativi Pești care au ei înșiși probleme financiare și apelează, sau le sar în ajutor, tocmai aceia dintre prietenii de care odată s-au îndoit și cărora le-au greșit.

Cu atât mai mare este iubirea pe care le-o transmit. Este un sentiment înălțător și într-un caz, și în altul.

În atâta iubire pe care nativi o au de dat prietenilor, viața romantică rămâne într-un con de umbră. Nu înseamnă nimic rău, numai că nu există evenimente deosebite.

Partenerii nativilor Pești trebuie să înțeleagă prin ce trec nativii și să le fie alături, atât lor, cât și prietenilor.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la problemele legate de inimă, la care se adaugă în această săptămână cele legate de sistemul nervos.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.