Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Fecioara iau o pauza

Până în această săptămână, nativii au zburdat efectiv și s-au bucurat la ideea că vor pleca într-o aventură cu totul excepțională. Ori s-au apucat să studieze ceva cu totul excepțional, care nu numai că le deschide orizontul, dar le deschide cumva viitorul.

Este o aventură în adevăratul sens al cuvântului, dar care din această săptămână se oprește, mai precis în data de 14 august.

Fiind vorba de o planetă lentă, efectele au început de ceva vreme. Spiritul de aventură și curajul se opresc puțin.

Mai mult, nativii trebuie să analizeze și să dea socoteală, cam până prin ianuarie 2021, de extravaganțele lor trecute: au depășit măsura sau, dimpotrivă, au avut ocazia să facă ceva excepțional și au ratat.

Banii pun probleme de parteneriat în această săptămână. Se pune foarte serios problema unei alianțe tocmai cu persoana iubită. Mai este posibil ca unii nativi să își descopere o pasiune care necesită ajutor financiar din partea familiei. .

Viața romantică este pe muchie de cuțit. Nativii au o nemulțumire referitoare la relațiile intime, cel puțin o parte dintre aceștia. Alți nativi Fecioară s-au plictisit de insistențele partenerului și relația ori se resetează, ori se închide cu totul.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la probleme legate de inimă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.