Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 10-16 august, sunt plini de energie

În săptămâna 10-16 august, nativii Berbec simt nevoia de acțiune, dar nu la întâmplare, ci concentrat și asumat.

Există o ezitare în a merge înainte, în tot ceea ce înseamnă management sau conducere.

Șefii nativilor Berbec, pe motivul unei stagnări, țin în loc o energie care le dă nativilor o stare de insatisfacție, deși munca pare mai ușoară. Este vizat, în special, domeniul  profesional.

Fiecare nativ Berbec, pe poziția lui în scara ierarhică, are pe cineva pe o poziție imediat următoare care îi zădărnicește eforturile și îi stopează inițiativele, elanul, entuziasmul.   

Banii sunt bine aspectați. Există posibilitatea de câștiguri, dar nativii sunt destul de nerealiști la capitolul finanțe. Cheltuie pe lucruri care nu sunt necesare, doar pentru că le plac.

Cel mai păgubos lucru ar putea fi acela că nu știu să negocieze, de obicei subevaluându-se.  

În dragoste, numai lapte și miere. La fel ca săptămâna trecută, cuplurile continuă să aibă zile pline de armonie și dragoste. Partenerii se apropie unul de celălalt, cu dorința de a se completa, de a se înțelege reciproc.

Din punct de vedere al sănătății, există o preocupare pentru anumite afecțiuni, dar se poate vorbi de o ameliorare pe fondul relaxării profesionale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.