Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Balanta sunt aprigi

Nativii Balanță sunt impetuoși, mai cu seamă față de cei din casă. De fapt, dacă ne uităm mai bine, au dorit să facă ceva în casă, fie o investiție într-un cămin nou, fie o renovare mai importantă. Sau au dorit să facă un pas în realizarea unui cuib împreună cu persoana iubită.

Se pare că toate acestea merg cam greu și nativii Balanță tind să dea vina pe partener.

Mai sunt nativi Balanță, aceia foarte tineri, care doresc să organizeze o petrecere la ei acasă și au probleme cu părinții. Dar cine nu a trecut prin așa ceva!?

La capitolul bani, nativii au probleme. Au cheltuit cu un curaj exagerat, iar acum apelează la resurse din familie. Criza financiară poate să scoată din nativi abilități cu totul excepționale, care până acum au stat ascunse.

Nativii au o înclinație deosebită pentru științe oculte. Dar, odată cu data de 14 august, toate acestea se estompează, până în jurul lui ianuarie 2021.

Viața romantică este umbrită de problemele de acasă. Fie că împart căminul cu persoana iubită, fie că este vorba de persoana care le este partener de o viață sau că sunt tineri îndrăgostiți de colega/colegul de bancă, nativii au piedici de acasă.

Din punct de vedere al sănătății, nativii pot avea ameliorări ale afecțiunilor cu ajutorul unor leacuri pe care le cunosc din bunici și străbunici.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.