Horoscop saptamanal 10-16 August 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in intervalul 10-16 august, lucrurile stagneaza

Dorințe reprimate, gesturi interzise, energie irosită! Cam așa se prezintă săptămâna pentru majoritatea nativilor. Toți avem energie multă, și toți ne confruntăm cu noțiunea de excedent. Nu avem pe ce să cheltuim această energie!

Acest Marte în Berbec, pe care l-am așteptat ca să ne încarce bateriile, a venit, dar noi nu putem să ne folosim darurile de forță ale planetei la maxim.

Tot ceea ce facem se bazează mai mult pe comunicare și pe mici deplasări. Nativii ar dori ca lucrurile să se miște mai energic către viitor, să evolueze.

Se simte din ce în ce mai mult retrogradarea planetelor Saturn, Jupiter, Neptun și Pluto. De fapt, este vorba de o epuizare a nativilor pe fondul acestor retrogradări. Nativii simt că se poate mai mult, dar nu este loc.

O lume nevăzută se deschide. Încă există un pericol real la adresa vieților oamenilor, dar nu avem soluții certe. Fiecare este responsabil pentru el însuși și pentru cei din imediata proximitate.

Banii din credite întârzie să apară sau au tot felul de piedici și de ezitări. Dar până să avem acces la leacuri și la bani, există ceva din trecut care încă trebuie pus la punct.

Nu uitați: în data de 14 august, planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, care durează până în data de 14 ianuarie. Suntem luați de val, iar pașii pe care i-am făcut cu curaj către viitor trebuie analizați acum cu mare atenție.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.