Horoscop săptămânal 9-15 Septembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în intervalul 9-15 septembrie 2019, momentul central al acestei perioade va avea loc pe data de

14 septembrie, la ora 7:34 de minute ora României, și va fi constituit din acea fază de Lună plină ce presupune poziția la grad perfect între Soare și Lună.

De această dată însă, îl avem în semnul Pești, acolo unde se va afla Luna pe Lilith, și pe Neptun. În apropierea acestui astru al emoției, al trăirilor, al simțirilor, Neptun va amplifica stările de introspecție, de revoltă interioară, de agitație mentală, deoarece face opoziții la grad perfect cu toate aceste planete din semnul Fecioară, unde se află Soarele.

Loading...

Marte va fi mult mai activă decât de obicei, întrucât va fi în apropierea Soarelui, de aceea vom fi revoltați în această perioadă, mai ales în jurul zilei de 14 septembrie 2019, (3 zile plus, 3 zile minus) vom fi revoltați de felul în care ne comportăm sau ne raportăm la o situație pe care o considerăm foarte agresivă față de noi.

În funcție de fiecare semn zodiacal, vom trăi acest moment atât cu bune, cât și cu rele, poate cu stări de revoltă.

La nivel global, Neptun reprezintă politica, religia, instituțiile de stat, iar în aceste opoziții poate să scoată la suprafață probleme secrete de toate felurile, plecând de la sănătate, probleme ce țin de armată, de poliție, de politici – la nivel înalt diplomație – până chiar la conflicte ce au fost ținute în frâu, pe fondul anumitor considerente mai mult etnice și religioase, ce se pot reactiva în această perioadă.

De asemenea, să nu uităm că Neptun reprezintă atât apele, cât și vremea, iar în aceste aspecte extrem de tensionate vorbește de următoarele două săptămâni ce se vor constitui până la următoarea față de Luna Nouă, de pe data de 28 septembrie, ce pot să aducă fenomene meteorologice extreme, plecând de la ploi torențiale, alunecări de teren, și până la tot felul de furtuni neașteptate, în zone neașteptate.

Așadar, foarte multe schimbări va aduce Neptun în viața noastră de zi cu zi, ultimele evenimente ale acestei perioade analizate vor avea loc pe data de 14 septembrie, după orele 23:00, când Mercur, planeta comunicării, a comerțului, a negocierilor, ajunge exact în semnul Balanță, acolo unde se vorbește de bani, de socializare.

Se va schimba atmosfera astrală după această zi, mai mult decât atât, la câteva ore distanță și Venus, guvernatoarea semnului Balanță, ajunge și ea în domiciliu, acolo unde va fi în largul ei și va oferi o altă perspectivă asupra iubirii.

Vom fi mai toleranți, mai deschiși la dialog, la negociere, vom cheltui mai mult pentru plăcerile noastre, aici vorbim poate de petreceri, de atenție față de vestimentația noastră, de corpul nostru.  

Să nu uităm faptul că între 13-14 septembrie Venus va fi alături de Mercur la grad fix, în conjuncție pe grad fix în semnul Fecioară, iar marea majoritate a oamenilor vor căuta esența iubirii, esența cunoașterii, a înțelepciunii, a profunzimii.

Toți vom fi mai deschiși către tot ceea ce înseamnă transcendere, spre nou, spre oportunitate. În schimb, scepticismul semnului Fecioară va face ca tot ceea ce auzim de la cei din jur să punem la îndoială (poate chiar este și adevărat) și să-i dezamăgim pe cei care vin către noi.

Este o perioadă extraordinar de bună să ne ducem mai mult pe planurile concrete, să începem un regim de sănătate, mai aici vorbim poate de o dietă, de mers la sală și chiar de a pune în practică o activitate profesională pe care am tot amânat-o de foarte mult timp, poate de a discuta cu partenerul despre ceea ce se întâmplă în relație (dacă în unele cazuri vă faceți că este o relație și de fapt în realitate nu este niciun sentiment acolo de stabilitate).

Cu cât amânați mai mulți să vă puneți pe voi pe primul plan, să acordați mai multă atenție sufletului sau stimei de sine, cu atât mai mult vă veți adânci în aceste stări de nemulțumire, de frustrare.

Astrologul ZODIACOOL recomandă tuturor zodiilor să fie mai deschise la nou, să își exprime sentimentele și să caute esența vieții în tot ceea ce înseamnă religie, spiritualitate, iubire, sănătate, discuții sincere cu cei din jur, deoarece acum se deschid anumite porți sau se facilitează deschiderea spre tot ce ce înseamnă iubire, iubirea pură iubirea ce poate să aducă la un loc suflete gemene, suflete care au o menire aici, pe pământ, unul față de celălalt.

Însă nu se poate ajunge aici decât dacă fiecare partener se duce pe stima de sine sau, dacă nu, pe misiunea personală, pentru a fi bine cu el.

Este esențial de menționat că previziunile astrologului ZODIACOOL se bazează pe ciclurile planetare ce tranzitează anumite semne zodiacale.

Există predispoziția ca unii nativi să nu se regăsească în totalitate în semnul zodiacal pe care îl analizăm. De aceea, vă recomandăm să ascultați, dacă știți și rubrica dedicată ascendentului, deoarece, în cazul în care aveți o astrograma natală foarte puternică, cu un ascendent marcat de planete lente sau de elemente karmice, acesta preia conducerea acelei astrograme și de aceea este indicat să se asculte și acolo.

În proporție de 60-70% din tot ceea ce se analizează aici ar trebui să se verifice, să se bazeze pe elemente concrete ce se pot desfășura în intermediul acestor 7 zile.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și
Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.