Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: nativii Varsator, in intervalul 9-15 decembrie, sunt cu totul si cu totul rupti de realitate, sunt idealisti.

Aceștia poate visează la o călătorie extraordinară, își doresc din tot sufletul să meargă acolo sau poate visează să înceapă niște studii deosebite.

În cazul în care plecați la drum, atenție la conflicte. În primul rând, fiind atât de visători și rupți de realitate, vă puteți trezi în niște situații conflictuale. În al doilea rând, nu vă aventurați și nu încercați să faceți acte de curaj exagerate pentru că, în această călătorie sunteți predispuși la accidente.

Uite previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020!

O altă parte dintre nativii Vărsător sunteți înscriși într-un proces de învățământ sau doriți să învățați ceva. Există riscul de a nu vă putea concentra și de a intra în conflict cu mentorul vostru. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă, pe cât posibil, retragerea în sine, momente de retragere, meditație, rugăciune, relaxare profundă.

Fiecare știe în ce mod se poate relaxa, poate să intre în comuniune cu Universul și în ce mod se poate detașa cu totul și cu totul de problemele zilnice, astfel încât mintea poate să se adune în aceste situații de relaxare profundă și să faceți un efort pentru a vă concentra pe problemele de rutină care trebuiesc rezolvate până ieșiți din starea asta.

În dragoste, sunteți plini de afecțiune, foarte protectori, dar doriți recunoaștere, ca persoana iubită să vă recunoască, cu toate că sunteți și acolo cu capul în nori, dar acolo e bine să fiți așa.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți pasibili de a se croniciza suferințe mai vechi, de aceea e bine să fiți atent la orice simptom și cu orice simptom să vă prezentați la doctor sau să vă faceți un set de analize dacă știți că aveți o problemă.

Pot apărea probleme ale gambelor, dureri mici, afecțiuni sau probleme cardiace, nu grave. Toate sunt predispoziții, dar e bine să le amintim.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!