Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in intervalul 9-15 decembrie, nativii Scorpion sunt foarte aprigi, voluntari, aplecati spre creativitate si foarte inspirati.

Toate acestea conduc spre o stare de mișcare, comunicare, mobilitate, simt nevoia să dea telefoane, să ia legătura cu persoane.

Sunt persoane care caută și dau dovadă de o mobilitate inclusiv mentală, pentru că toată această intuiție, agitație și mișcare le pune și mintea în mișcare. E posibil să aibă parte de bani care vin de la locul de muncă, bani munciți, dar în același timp, acești nativi doresc să se elibereze de orice înseamnă obligații contractuale.

Fie că vor să se elibereze de obligațiile contractuale, fie că în cadrul acestor obligații contractuale simt nevoia să inventeze ceva, simt nevoia de un lucru nou, să adauge ceva, să treacă peste anumite condiții ale contractului, să le sară pur și simplu.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!

Dacă doriți să vă asociați cu un Scorpion, în acestă perioadă, este bine să dați dovadă de inventivitate sau să îi propuneți un contract cu totul și cu totul inedit, un lucru nou, care să ducă spre viitor.

Partenerii de viață a acestor nativi, pentru că și de obligațiile contractuale de căsătorie simt nevoia să se elibereze sau să sară bariere, trebuie să privească spre viitor, să le ofere o relație modernă, explozivă, plină de viață și inventivitate.

Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile probleme cu organele genitale, pentru care oricum nativii Scorpion au această sensibilitate, colonul inferior, posibil intoxicații.

Problemele anului care încep să se vadă încă din această săptămână, problemele anului 2020, sunt în zona genunchilor, cu acele planete cantonate în zodia Capricornului și care pot proveni din orgoliu, în primul rând.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!