Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetatori, in aceasta perioada 9-15 decembrie, au o modalitate cu totul noua de a castiga bani.

Pur și simplu sunteți plictisiți de rutină, de ce ați făcut până acum și doriți să faceți un lucru nou, surprinzător, exploziv.

Constatați că acea abilitate sau acel fel de a câștiga bani și de a muncii pentru bani era acolo, îl simțeați că era acolo, dar nu puteați să-l scoateți la suprafață.

Citește previziunile pentru Săgetător 2020!

Este pur și simplu o abilitate nouă sau sunt idei care vin surprinzător de repede.

Sau pur și simplu o sumă de bani pentru care ați muncit vine acum ca o surpriză, niște plăți rămase în urmă, pentru un contract și acum vin surprinzător niște bani sau pur și simplu o mărire de salariu, dar vi se cere să faceți ceva cu totul nou.

Nu este un lucru ocult, ci este pur și simplu o abilitate pe care nu ați manifestat-o până acum. Pe plan social, aveți o poziție bună, în profesie, în general, aveți idei explozive.

Din punct de vedere al sănătății, sunt problemele cu genunchii care încep să apară și ne vor supăra tot anul 2020 pe toți. Atenție la eventuale lovituri, luxații, probleme de genunchi care țin, deopotrivă, și de aspect, dar și de partea de rezistență.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!