Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: pentru nativii Gemeni este o perioada cel putin interesanta, au parte de succes.

În intervalul 9-15 decembrie aveți un fel de imbold de a vă aventura în ceva anume, aveți un curaj pe care de puține ori l-ați avut în ultimul timp.

E bine să fiți puțin mai lipsiți de aroganță, în cazul în care sunteți în acest fel, nu toți nativii trebuie să aibă această calitate. Ați mai trecut o dată prin așa ceva și e posibil ca atunci când ați trăit acest gen de eveniment nu ați procedat corect sau, ați procedat corect și acum aveți parte de o aventură de vis.

Citește previziunile pentru Gemeni 2020!

Dați dovadă, indiferent în ce situație vă aflați, de generozitate, jovialitate și bucurați-vă de această perioadă. Împărtășiți cu cei care au nevoie de cunoștințele voastre, împărtășiți ceea ce știți și, în cazul în care e nevoie, coborâți la nivelul celui cu care discutați, explicați în cuvinte simple ceea ce are de învățat de la voi.

Iese la suprafață un lucru ascuns și vine dintr-o dată, vă ia prin surprindere. Pe de o parte, vă idealizați prietenii și acest lucru este bine, mai ales că prietenii voștri, anturajul în care trăiți, vă ajută într-o chestiune foarte importantă.

Aceștia sunt oamenii de ajutor, dacă nu chiar angajații, și atunci trebuie să dați dovadă de multă prietenie și, în același timp, să vă ajutați pentru că aveți mare bază în ei. Cu persoana iubită există o comunicare foarte bună și e posibil să faceți chiar niște drumuri, să ieșiți la o plimbare. E vorba de drumuri scurte, dar interesante și plăcute.

Din punct de vedere al sănătății, aveți problemele cu genunchii și care țin, în primul rând, de orgoliu, și e cazul dumneavoastră în această perioadă, să dați dovadă de un pic de orgoliu, pentru că aveți succes într-un anumit domeniu.

Pentru fiecare nativ succesul vine altfel, deci trebuie să fiți atenți acolo unde vine vântul în pânze și lăsați-o mai moale cu orgolios.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!