Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Fecioara, in perioada 9-15 decembrie, sunt din nou foarte pasionali, plini de dorinta de a face un lucru din pasiune, nu oricum.

Nativii care sunt, în general, foarte răbdători, muncitori, ordonați din cale afară, de data aceasta nu mai au răbdare să ordoneze lucruri făcute de altcineva, preconcepute de altcineva și doresc propria lor realizare, lucrare de concepție, lucrare de de creație făcută cu pasiune.

Aceștia doresc să se pună în valoare și să fie recunoscuți pentru acest lucru. Este foarte bine, dar ce spun colegii de echipă, pentru că fiecare dintre noi avem o echipă. Raportați-vă la aceștia, cereți sfaturi, vedeți care este interesul de echipă și acest lucru vă mai ponderează puțin din pasiune.

Ești Fecioară și cauți horoscopul pentru 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Fecioară 2020!

Pentru că indiferent cât de bune sunt lucrurile pe care doriți să le faceți, dacă le faceți împotriva echipei sau în contradicție cu interesul de echipă, picați mai rău decât sunteți în momentul de față. A face un lucru împreună cu echipa sau în interesul echipe, a fi un bun coechipier vă pun creațiile în valoare, dar și pe voi.

O altă parte dintre nativi este îndrăgostită lulea și iarăși exagerează cu pasiunea. Este bine să ceară sfatul unor prieteni, să trăiască aceste momente, să le savureze, dar cu mai puțină pasiune.

O altă parte dintre nativi se ocupă de copii până când îi sufocă pur și simplu. Ocupați-vă de copii, este foarte bine, dar uitați-vă puțin și în zona prietenilor și îngăduiți-vă momente în care să ieșiți cu prietenii, să vă relaxați și să mai lăsați copiii să respire.

Pe partea de sănătate, poate să apară o tuse, dar cu atâta pasiune și îngrămădire de planete pe zona inimii, să nu fie o tuse cardiacă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!