Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in perioada 9-15 decembrie, nativii Capricorn sunt foarte expansivi si plini de personalitate.

Această plinătate le accentuează trăsăturile și cum autoritatea este una dintre trăsăturile acestei zodii, riscați să vă transformați într-un mic dictator.

Sunteți foarte activi în profesie, dar această activitate, încrâncenare pe poziția socială, pe care trebuie să o accedeți sau pe care trebuie să v-o păstrați, nu este neapărat dintr-un interes material, nu este pentru bani, ci pentru orgoliu de a vă menține această poziție.

Vezi ce îți rezervă astrele în 2020!
Horoscop Capricorn 2020!

Sunteți foarte autoritari la locul de muncă, foarte pretențioși cu cei din jur, totul trebuie să fie la locul lui, la minut, trebuiesc respectate termenele, dar uneori exagerați.

Personalitatea plină de încredere și efortul pe care îl faceți pentru ca să vă mențineți această poziție este uriaș. Este bine să vă raportați puțin la cei din jur, să vă uitați la reacțiile acestora.

În ceea ce privește relațiile personale sau relațiile romantice, vă iubiți prea mult în această perioadă, ca să vă mai gândiți și la celălalt. Pentru cei care sunt într-o relație cu un Capricorn, trebuie să înțeleagă că este o chestiune trecătoare, iar voi trebuie să nu fiți foarte autoritari cu persoana de lângă voi pentru că riscați să o pierdeți sau să o faceți să sufere inutil. Trebuie să nu o disciplinați, supărați.

Pe partea de sănătate, sunt probleme, bineînțeles, cu genunchii, pentru că aveți acest orgoliu de a vă menține poziția socială, și probleme în zona șoldurilor, fie afecțiuni, fie mici lovituri, accidente.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!