Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: pentru nativii din zodia Berbec, saptamana cuprinsa intre 9 și 15 decembrie este o perioada in care vor avea parte de informatii.

Luna plină, care este cel mai important aspect ce se întâmplă în această săptămână, se află pe casa a III-a, a acestor nativi, iar în casa a IX-a se află Soarele, ceea ce ne indică că vor fi bombardați cu informație.

Aceștia vor avea parte de mișcare, trebuie să dea dovadă de mobilitate, să se aștepte la agitație, dar din fiecare drumul pe care îl fac, din fiecare informație, chiar dacă pare la prima vedere neînsemnată, fiecare lucru care vine spre ei, trebuie să fie luat în considerare ca fiind un lucru important.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Berbec 2020!

Poate să fie informații foarte multe pe care le primește și care la prima vedere n-au legătură între ele. Acestea, luate ca un tot, duc la o anumită concluzie care ține de casa a IX-a, a evoluției spirituale și intelectuale. Este ceva care ne aduce un lucru în plus.

În profesie, vine un lucru ce obligă nativii și sunt obligați în plus, asumării în plus, restricționări, dar este ceva ce aceștia și-au dorit, este o poziție/obligație pe care și-au dorit-o și le face plăcere să facă acest lucru.

Nativii au parte de iubire necondiționată și de ceva ascuns. Aceștia iubesc pe toată lumea, colegii, prietenii, persoana iubită, au o deschidere a sufletului către oameni, dar această iubire și acțiunile ascunse, pe care nativii nu le fac foarte deschis și pe față, au ca efect un un succes la propriu. Atenție la lucrurile mai puțin vizibile.

Din punct de vedere al sănătății, există o predispoziție spre intoxicații și e bine ca nativii să fie atenți la ce mănâncă, la substanțele pe care le consumă și chiar și la medicamente. Să nu ia mai multe medicamente, doar strictul necesar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!