Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in aceasta perioada 9-15 decembrie, nu doresc sa paraseasca caminul sub nicio forma.

Aceștia trebuie să îl părăsească, au tot felul de obligații, dar tendința lor este de a sta acasă, de a cuibări, de a sta să se odihnească, pentru cei care sunt foarte obosiți.

Nativii nu doresc să iasă din zona de confort, ci vor să petreacă mult timp cu familia, părinții, cu cei cu care împart căminul. Este o vorbă care spune că viața începe acolo unde se termină zona de confort. Ei bine, ei nu doresc să părăsească această zonă de confort.

Descoperă previziunile pentru Balanță 2020!

Sunt foarte avantajați profesional nativii care lucrează acasă sau au o afacere de familie și petrec foarte mult timp cu cei cu care împart casa, cu care sunt în familie, cu rude apropiate, aceea sunt avantajați pentru că se simt confortabil așa.

Trebuie să-i avem în vedere aici și pe acei nativi care nu au posibilitatea să lucreze de acasă și nu au o afacere de familie. Pentru ei e bine să își creeze la locul de muncă un colț cu amintiri de acasă, cu poze de familie, cu ceva care să le creeze sentimentul de cuib, de loc intim plăcut. E foarte important pentru ei acest lucru.

Mai este informația ascentrală, care ține de rădăcinile nativului și pe care o poate folosi cu foarte mare succes acum, în activitatea de zi cu zi.

În ceea ce privește viața de familie, viața cu persoana iubită este foarte bună și relația romantică merge foarte bine dacă persoana iubită îi creează acest sentiment de confort.

Mai este o situație, nu sunt probleme deosebite în cuplu, este o direcție pe care trebuie să mergeți spre asumarea responsabilitățiilor sociale și profesionale. Direcția spre asta merge. Baza aceasta foarte bună și frumoasă pe care o aveți în familie și acasă folosiți-o ca pe o rampă de lansare în profesie.

Din punct de vedere al sănătății, aveți tendința să rețineți apă din cauză că lichidul se elimină din corp cu o oarecare dificultate și atunci automat rețineți și toxine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!