Aplica

Horoscop saptamanal 8 - 14 Martie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: perioada 8 - 14 Martie este intensa din punct de vedere emotional

Perioada se anunță destul de variată în trăiri. Avem impresia că relațiile noastre sunt pe cale să explodeze. Dar se mențin într-o stare latentă până în jurul datei de 12 Martie când sunt posibile ceva explicații cu unul dintre frați sau veri.

Certuri pe probleme de casă, de locație, discuții sau explicații. Este foarte bine ca descărcarea să se producă. Casa, familia sunt asigurate financiar cu sume care vin la începutul perioadei.

În dragoste lucrurile nu par să fie foarte clare. După magia săptămânii trecute, intrăm într-o zonă în care există dorință, dar nu există putință! Pentru că nu există inițiativă.

Poate astrologul zodiacool.ro este nedrept cu partea bărbătească, dar crede că din partea aceea ar lipsi inițiativa. Și nu din neputință, ci pentru că nu se pot hotărî. La ce nu se pot hotărî, nu se știe.

La nivel macro, există ceva în relațiile internaționale care mocnește și care se va desluși în jurul datei de 12 Martie când părțile implicate, indiferent care sunt acelea și la care nivel, se vor așeza la masa negocierilor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!