Horoscop saptamanal 8-14 Iunie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: acesti nativi au o perioada foarte activa. Saptamana 8-14 iunie este una in care nativilor li se cere comunicare si miscare

Mobilitatea la serviciu este foarte importantă și nativii o au din plin. Sunt foarte activi când vine vorba de muncile grele, plictisitoare, pe care toți le ocolesc. Nativii comunică bine, dar destul de apăsat cu aceia pe care îi au în subordine. Fac eforturi deosebite la locul de muncă pentru că au nevoie de bani mai mult decât doresc carieră, onoruri sau funcții. Banii sunt pentru casă și familie. Este o perioadă în care nativii Scorpion duc dorul casei sau, aceia care au posibilitate, stau mai mult pe acasă. Chiar și acasă își găsesc treabă de făcut, nu stau deloc!

Într-o așa dispoziție, viața romantică nu se putea desfășura decât cu cineva cu care stă în casă. Sau aceia care sunt de curând într-o relație, doresc să se mute împreună cu persoana iubită și fac eforturi în acest sens. Din punct de vedere al sănătății, nativii Scorpion pot avea predispoziții ale afecțiunilor inimii. Au impresia că li se ascunde ceva și acest sentiment le poate afecta zona inimii, poate și stomacul.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 14 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.