Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 07 - 13 decembrie, Varsatorii isi cauta iubirea, este un scop pentru ei, sunt sanse sa o gaseasca in grupul de prieteni

Nativii zodiei Vărsător nu mai au stare. Nu se mai pot concentra pe nimic ce înseamnă spiritualitate.

Au acumulat atâta energie și acum abia așteaptă să iasă și să poată să o folosească în afara persoanei lor, să se facă văzut și auzit. Mai e puțin!

Profesional, spun de ceva vreme și mă voi repeta, primesc o ofertă care se va dovedi foarte avantajoasă pentru nativii Vărsător. Sunt invitați la o activitate care nu numai că le face plăcere, dar le aduce și venituri frumoase.

Banii vin din acea activitate care începe sau a început de curând și care este foarte agreabilă pentru nativ. Dar să nu se neglijeze nici posibilitatea de a obține niște bani și indirect, din rente, pensii, moșteniri sau din contribuția partenerilor într-o afacere.

Dragoastea este pentru acești nativi un fel de luminița de la capătul tunelului. Este un scop în sine, cel puțin pe o bună perioadă de vreme.

Și prietenii sunt aceia care sesizează și care pot să intervină cu sfaturi. În grupurile pe care nativul le frecventează este posibil să cunoască pe cineva.

Sănătatea poate să dea ultimele semne de agravare a unor afecțiuni care nu au fost luate în seamă corect.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!