Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in intervalul 07 - 13 decembrie, nativii Rac au chef de escapade, de lucruri noi, iar acest lucru le poate afecta viata sentimentala

Nativii au probleme de relaționare și acestea se răsfrânge asupra întregii lor vieți. Se ceartă la serviciu și analizează prea mult fiecare persoană cu care intră în contact.

Profesia este aceea care le aduce nativilor ceva probleme. Nu sunt contracte, parteneriatele sunt puse sub semnul întrebării. Aceia dintre nativi care caută cu disperare un job, constată că fie nu le convine ce găsesc, fie lucrurile trenează.

Banii nu reprezintă o problemă totuși. Adică nu reprezintă o problemă pentru aceia care au niște venituri curente. Pentru ceilalți care așteaptă un semn, mai durează până niște sume de bani vin.

Nativii Rac au cam avut chef de aventură în ultima vreme și aceste escapade le-au adus cutremure în viața conjugală!

Poate pentru unii este mai bine, căsniciile care prezintă fisuri de multe ori sfârșesc spre binele celor doi.

Dar, spre mai binele lor, este că o escapadă de acest fel le demonstrează valoarea partenerului și fisurile, dacă dispar sau nu. Depinde de cei doi să analizeze și să vadă. Dar cutremur tot este!  

În ceea ce privește sănătatea, pot apărea probleme de circulație și cel mai probabil de la funcționarea defectuoasă a cordului.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!