Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 07 - 13 decembrie, nativii Pesti sunt sfatuiti sa nu cheltuiasca bani in scop filantropic, sa verifice sursele

Nativii au tot ce le trebuie, dar sunt atât de rupți de realitate încât riscă să fie nemulțumiți și să pară că doresc mai mult, ceea ce poate să creeze tot felul de confuzii cu cei din jur.

Mai ales prietenii pot să fie puțin contrariați de nemulțumirile nativilor Pești.

Profesional, nativii sunt foarte activi. Mai ales că sunt văzuți foarte bine și își pot exercita autoritatea, își pot impune niște puncte de vedere, dar nu fără greutate pentru că au o perioadă în care mai mult ar visa decât s-ar ocupa de ceva concret.

Vești bune despre un contract pentru care nativii încă au emoții.

Deși din activitatea profesională vin destui bani, nativii au toate șansele să piardă prin activități filantropice, exagerate sau cu țintă falsă.

Nu este de dorit ca în această perioadă nativii să se angajeze în activități sau mai bine zis să angajeze cheltuieli în scopuri umanitare pentru că există posibilitatea ca falșii nevoiași să profite de deschiderea lor către oameni.

În dragoste, relația cu partenerul de cuplu devine foarte spumoasă și nativii trăiesc zile foarte neașteptate și foarte neobișnuite.

Ieșirea totală din rutină face ca nativii să se simtă destul de încătușați de obligațiile de serviciu care nu le dau voie să trăiască aceste zile din plin.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!