Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 07 - 13 decembrie au curajul sa-si sustina ideile inedite, lucru care nu va fi trecut cu vederea de catre cei din jur

Nativii Leu mai au puțin, foarte puțin. De fapt a început să simtă un pic că relațiile lor, parteneriatele în care sunt implicați, sunt atent monitorizate.

Apar probleme în casă, cu partenerul de viață, în afaceri, înțelegerile pică. Dar urmarea este una pozitivă pentru că ceea ce va rămâne este sustenabil.

Profesional, nativii zodiei Leu sunt în situația de a-și revendica o serie întreagă de libertăți de care până acum nu au beneficiat, voit sau nevoit.

Acum, nativul are șansa să fie inventiv și la ce a studiat până acum, la ce a muncit să adauge originalitate, va depăși barierele teoretice. Și, mai ales, nativii și-au organizat echipe de muncă care îi pot susține.

Banii sunt mulțumitori. Nativii sunt adesea premiați tocmai pentru că au avut curajul să își susțină cele mai inedite și mai curajoase idei.

În dragoste, nativii trăiesc o pasiune imposibilă. Poate sună dramatic, dar din păcate, este ceva ce ar dori cu toată inima, dar le este cumva foarte dificil să atingă.

Poate pentru că au o perioadă în care spiritul lor este mult prea pragmatic, poate sexual nu sunt foarte împliniți, cauzele pot fi variate. Dar atunci când sentimentele sunt atât de puternice cum se văd în horoscop, nimic nu este imposibil.

Sănătatea nu dă probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!