Horoscop saptamanal 07 -13 decembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii Fecioara, in intervalul 07 - 13 decembrie, vor munci mult pentru visul si pasiunea lor, vor dori un statut social inalt

Pasiunea se transformă în muncă de realizare a marii opere! Și nu spun lucruri mari doar așa.

Nativii au fost extrem de creativi, au avut tot felul de idei și acum sunt puși în situația de a le realiza practic. Unii dintre nativi s-au distrat pe cinste în ultimul an de zile și acum constată că au de recuperat.

Profesional, sunt lucruri pe care acești nativi le-au neglijat. Acum trec în foarte scurt timp la munca „de jos”: analizează, numără, fac program cu angajații, îi verifică și așa mai departe.

Au ca țintă profesia și realizarea în plan social și pentru aceste lucruri încep o muncă de Sisif.

Banii nu sunt primul interes. Satisfacerea nevoii de a ocupa o poziție stabilă în plan profesional este mult mai atrăgătoare pentru nativi în această perioadă. Veniturile curente merg în continuare.

În dragoste, nativii au avut o mare pasiune care încă le mai hrănește sufletul și mai ales care le-a schimbat complet viziunea asupra a ce înseamnă iubire și pasiune.

Nativii pot să aibă o propunere din partea iubitului/iubitei să facă împreună o călătorie. Cei mai tineri se îndeamnă unul pe celălalt pentru a pleca împreună la o școală anume.

Sănătatea nu pune probleme speciale în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!