Horoscop saptamanal 07 - 13 decembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in intervalul 07 - 13 decembrie sunt depasiti de probleme, iar un prieten ii poate ajuta in a-si rezolva obligatiile

Nativii Capricorn sunt foarte aproape de a lăsa cei doi grei, pe Jupiter și pe Saturn, să plece din casa personalității lor și acest lucru, pe o parte din ei, îi îngrijorează, se simt cumva nesiguri.

Pe altă parte, nesiguranța, dimpotrivă, îi eliberează de o povară, de responsabilități în plus.

Profesional, nativii sunt foarte asumați, ca de obicei, dar sunt depășiți de probleme. Și reușesc foarte bine să împartă grijile și obligațiile cu cineva din grupul de prieteni sau din echipa din care face parte.

Această persoană care este dispusă să împartă grijile cu nativii apare exact când trebuie, ca prin miracol.

Banii chiar nu sunt o problemă în această săptămână. Nativii au o chemare mai mult către partea spirituală, gândurile lui sunt orientate către în sus mai degrabă, decât către cele lumești.

Nativii stau foarte bine la capitolul iubire. Sunt foarte extravaganți, explozivi, oferă partenerilor tot felul de surprize și trăiri „la maxim”. Și în această săptămână se adaugă planurile pentru o călătorie lungă, interesantă.

Dacă nu există această posibilitate, nativii găsesc înregistrări cu concerte extraordinare, filme de referință. Și uite așa, petrece cu persoana iubită zile de neuitat.

Dacă nu sunt atenți la sănătate, unele probleme legate mai ales de zona șoldurilor se pot croniciza.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 7 - 13 Decembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!