Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: este foarte posibil ca in saptamana 06-12 iulie, din multitidinea de fapte trecute, astrele sa aleaga sa rasplateasca nativii Varsator

Nativii cei mai sociabili și aplecați către probleme umanitare, către înțelegerea legilor care guvernează omenirea, sunt acum retrași și ceva mai ursuzi ca de obicei. Sunt conștienți că i-au ajuns unele lucruri din trecut. Viața ne dă, la un moment dat, exact ceea ce am construit pentru alții și, după caz, primim stări de recluziune, autoanaliză, regret sau recompense. Nativii Vărsător sunt retrași. Unii de bunăvoie, pentru că așa simt, alții, mai trist, sunt siliți să facă acest lucru. Însă nici unii, nici alții nu doresc compania nimănui.

Banii sunt rezultatul unei munci de sisif. Nativii primesc ce li se oferă și nu au dispoziția de a negocia. În general, în această perioadă, nativii nu sunt foarte pragmantici. Viața romantică este trăită cu pasiune, alături de o persoană care se pare că a făcut primul pas și a intrat în vorbă cu nativii. Și bine a făcut, pentru că din partea nativilor Vărsător erau slabe șanse de inițiativă. Un sfat al astrologului ZODIACOOL foarte serios este acela de retragere, rugăciune, meditație, relație cu Divinitatea. În caz contrar, se pot croniciza afecțiuni mai vechi care păreau rezolvate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.