Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur au o perioada 06-12 iulie in care invata de la viata ca trebuie sa evolueze

Poate fi o evoluție de catifea sau poate să fie o urmare a unor bobârnace pe care viața le „oferă” din când în când. Depinde și de fiacare nativ în parte cum înțelege să vadă problemele cu care se confruntă. În orice caz, obsesia nativilor Taur pentru progres și evoluție este certă și indiferent cum se situează, niște pasi înainte pe domenii spirituale și intelectuale tot vor face. Horoscopul săptămânii este foarte echilibrat, deoarece deschide nativilor posibilitatea de mișcare și comunicare.

Informația primară ajunge la ei, este prelucrată și alimentează continuu tendința de evoluție. Acelora dintre nativi care pregătesc sau chiar pleacă într-o călătorie interesantă, tematică, sau chiar la studii, aceste informații simple, primare pe care le au de prelucrat la nivel intelectual le sunt de mare folos. Sau sunt acele informații care vin să completeze itinerarul cu elementele de care au nevoie ca să se descurce la drum. Indiferent că drumul este concret sau este unul moral, evoluția este deschisă acestor nativii atât de pragmatici (s-au și gândit la ce le poate folosi aceasta!).

Viața romantică devine ceva mai interesantă de săptămâna viitoare, deocamdată se bate pasul pe loc! Din punct de vedere al sănătății, atenție la accidente, mai ales în zona capului, dar și la sinuzite, probleme cu ochii, cu dantura. Comunicarea agresivă predispune la aceste afecțiuni.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.