Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion au o saptamana 06-12 iulie buna

Depinde de domeniile de interes, dar din punct de vedere al inspirației și al pasiunii, nativii sunt pe trend ascendent. Doresc să progreseze și o fac alături de persoana iubită. Sunt atenți la copiii lor și se interesează de școala pe care ar trebui să o urmeze. Sau pleacă într-o călătorie interesantă cu aceștia. Partea mai puțin plăcută a săptămânii 06-12 iulie este, în opinia astrologului ZODIACOOL, că nativii sunt prinși ca-ntr-un năvod de probleme mărunte pe care trebuie să le rezolve și nu le lasă timp suficient pentru aspectele acelea de elevare spirituală sau pentru călătorii etc.

Viața romantică este foarte stranie. Pe de o parte, nativii iubesc cu pasiune, necondiționat. Această iubire poate fi doar o aventură la un drum lung, o aventură de vacanță, o aventură într-o țară îndepărtată. Sau o aventură cu profu’!!! Îi înțelege cineva pe acești nativi??? Poate fi și pasiunea vieții lor, dar este mai puțin probabil, deoarece nativii Scorpion doresc să se elibereze de orice gând de casătorie! Banii vin mai ușor către aceia care au ca și activitate comerțul. Din punct de vedere al sănătății, atenție la mici accidente. Și mai pot apărea alarme false sau, dimpotrivă, boli ascunse. Cereți o a doua opinie și într-un caz, și în celălalt.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!