Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator, in perioada 29 iunie-05 iulie, continua sa fie preocupati de bani si de valorile pe care le au in posesiune

Dar de data aceasta preocuparea principală este aceea de a recupera sume care au fost până acum blocate. Este puțin prea mult ca nativii să se agite pentru câștiguri noi sau pentru activități noi, pentru acestea sumele de bani sunt blocate. Concentrarea nativilor trebuie să fie pe acele abilități și bunuri pentru care au muncit în trecut și care pot fi acum recuperate. Se mai pot activa acum calități care au stat ascunse în interiorul nativilor și acum sunt descoperite.

Abilități noi care se activează pe fondul unei nevoi de a-și pune în ordine domeniul financiar. Nativii pot beneficia, în această perioadă, de moșteniri sau sume pe care le administrează cu familia lărgită sau partenerii. Viata romantică poate să le ofere nativilor Săgetător surprize plăcute și în special trăiri amoroase de vis. Din punct de vedere al sănătății, se pot acutiza suferințe ascunse care pot fi tratate prin metode neconvenționale sau foarte moderne.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.