Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: in perioada 06-12 iulie, nativii zodiei Rac isi dau peste cap toate relatiile si intelegerile

Nativii au un conflict în principal cu cei de la locul de muncă. De fapt, sunt în conflict cu toată lumea! Iau la analizat toate parteneriatele, contractele și încearcă să înțeleagă de ce pare că nimic nu mai funcționează. Dacă doresc să ia contact cu unul dintre partenerii de afaceri, nu reușesc, vorbele sunt întoarse pe toate părțile, poate partenerul nu este de găsit, poate nu are disponibilitatea de a comunica.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca nativii să încerce o întoarcere în timp. Saturn, de curând intrat în zona relațiilor, îi ajută să vadă ce au de recuperat. Să ia din urmă fiecare contract în parte. Să încerce să rememoreze ce s-a întâmplat în relațiile care acum merg mai greu. Să încerce să redeschidă subiecte care au rămas nelămurite. Și evident, să facă tot posibilul să le lămurească. Aceia dintre nativi care au confruntări în justiție, au marea nemulțumire că acestea trenează, mai primesc un termen, mai ajung la o amânare.

Rămâne o preocupare exagerată a nativilor Rac pentru tot ce înseamnă colaborare, partener, inclusiv partenerul de cuplu, avantajul este că există un echilibru. Nativii sunt energici și vizibili și au propria contribuție în orice parteneriat se găsesc. Din punct de vedere al sănătății, nativii pot avea probleme în cazul în care nu au un comportament armonios.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.