Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 29 iunie-05 iulie, au probleme cu un grup de prieteni sau cu prietenii, in general

Artiștii care s-au născut sub acest semn sau care au Ascendentul în acest semn sunt în culmea creației lor. Sunt avantajați toți aceia care fac din meseria lor artă, care pun suflet acolo unde se află în ierarhia societății. Dar cel mai mult sunt avantajați aceia care lucrează cu grupuri de creație. Au inspirație, și foarte important, munca lor, creațiile, le sunt cunoscute de lumea largă, pentru că știu să le adreseaze oamenilor! Și aceștia știu cum să le primească!

Este o stare a nativilor Pești mai mult decât o lipsă a celor din jur. Nativii au tendința de a se apropia din nou de prieteni cu care au rupt relațiile într-o perioadă anterioară. Sau își evaluează propria atitudine față de grupurile din care fac parte, fie că acestea sunt prieteni, cluburi, partide politice, trupe artistice, orice entitate la care nativii au aderat și cu ale cărei interese se identifică. Nativii au vești bune în ceea ce privește activitatea școlară a copiilor lor.

Dar, cel puțin o parte dintre aceștia, vor afla cu surprindere că școala pe care și-au ales-o copiii lor este mult mai scumpă decât se așteptau. Viața romatică este foarte intensă, plină de căldură și pasiune. Din punct de vedere al sănătății, se pare că niște afecțiuni au dispărut, s-au rezolvat cu bine. În rest, nu sunt probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.