Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, care au fost o perioada destul de lunga de neoprit, raman, in intervalul 06-12 iulie, preocupati pana la obsesie de munca

Preocupările lor mai cuprind ordinea, curățenia, igiena, dietele. Sunt extrem, dar extrem de critici la adresa tuturor. Vai de cei care acum lucrează în subordinea acestor nativi sau care le sunt angajați! Îi verifică, îi cicălesc, măsoară în stânga și în dreapta tot ce se poate. Există tot felul de piedici în activitatea de zi cu zi a nativilor. Oricât efort fac, lucrurile nu avansează pe măsura eforturilor lor. Dar apare, la un moment dat, o idee salvatoare. De undeva, nu se știe precis de unde, vine soluția la multitudinea de probleme pe care nativii Leu și le-au propus spre rezolvare.

Fie că nativii se revoltă pe toate și se eliberează de sarcini într-un mod exploziv, fie găsesc, surprinzător de-a dreptul, o soluție extraordinară care le ușurează munca. La nativii Leu, mai mult ca la alți nativi, consecințele unor atitudini sau acțiuni din trecut vin din toate părțile. Nativii au reglat niște conturi și simt nevoia să se retragă în sine, să se autoanalizeze, deși sunt blocați de probleme. În paralel, vin alte și alte repercursiuni ale unor fapte, atitudini sau chiar gânduri din trecut. Acestea se vor analiza în starea de retragere pe care și-au propus-o nativii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.