Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: nativii Gemeni, in perioada 06-12 iulie, revin la ceea ce au trait in primele luni ale anului 2020

Nativii zodiei Gemeni suferă un proces de transformare atât de profund, încât nu știu cum să pun în cuvinte acele trăiri pe care le au în aceste săptămâni, chiar luni de zile. Dar de data aceasta constată că lucrurile bat pasul pe loc și că au de rezolvat niște probleme din trecut pentru a putea trece peste un hop. Problemele pe care le au de rezolvat se vor arăta destul de concret începând cu această săptămână. Profesional, nativii află niște secrete.

Sau aceia care prin profesia lor lucrează cu secrete, cu chestiuni foarte profunde, aceia, profesional, sunt în elementul lor și reușesc chiar performanța de a scoate la suprafață, de a descoperi. Săptămâna este foarte bine aspectată din punct de vedere financiar. Sunt bani din moșteniri, credite, sunt bani ai partenerilor, banii personali ai nativilor. Axa banilor este activată. Aspectul, așa cum consideră astrologul ZODIACOOL, are un impact deosebit asupra personalității nativilor.

În orice caz, după anul 2020, nativii vor fi total și profund transformați. Și aceasta este una dintre săptămânile cu impact deosebit. Nativii au trăiri amoroase puternice, care și acestea le pot influența personalitatea. Unii dintre nativii Gemeni au abilități care au stat până acum ascunse și acum ies la suprafață. Ceva din toate acestea, sau câte puțin din fiecare, fac din perioada 06-12 iulie una dificilă, dar foarte interesantă. Savurați-o! E păcat să vă lamentați!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.