Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Fecioara sunt, in perioada 06-12 iulie, poate cei mai inspirati din tot horoscopul

Nativii au curajul să meargă înainte și să propună depășirea unor bariere morale, științifice, de dogmă, idei. Dar nu fac acest lucru la întâmplar,e ci fundamentându-și foarte bine propunerile și argumentele. Au ajutor de acolo de unde se așteaptă cel mai puțin, au sprijin din mai multe direcții. Prietenii sunt prezenți și aceasta le inspiră nativilor încredere. O persoană influentă, poate chiar din grupul de prieteni, este gata să le inspire dorința de a sparge orice bariere care îi mai țin legați de trecut și de a se arunca în necunoscut.

Poate dobândi un nivel superior de înțelegere, unul care îi surprinde chiar și pe ei prin nonconformism. De aceste idei tot anturajul lor poate fi răscolit. Cu toate acestea, nativii au sentimentul că bat pasul pe loc, că lucrurile pe care le concep nu ajung unde trebuie. Sunt și acele mici mistere pe care nativii nu le pot atinge și care le dau impresia că li se ascunde ceva. Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii trebuie să se oprească un pic, să vadă ce lipsește în acest spațiu creativ, ce trebuia rezolvat într-un trecut mai mult sau mai puțin îndepărtat. Viața romantică este trăită cu o pasiune fierbinte. Cu toate acestea, trăirile amoroase fie nu sunt satisficătoare, fie sunt extrem (prea) provocatoare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 11 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.