Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Capricorn, in intervalul 06-12 iulie, sunt nemultumiti de ei insisi

Nativii nu trebuie să dispere, săptămâna care urmează, respectiv 06-12 iulie, vor începe să înțeleagă de ce au această nemulțumire, de unde vine, dacă este ceva real sau doar o stare. Pentru că ceea ce simt acum, modul în care se comport cu cei din jur și felul în care aceștia răspund, este o consecință a unor fapte trecute care acum se răsfrânge asupra întregii personalități a nativilor și îi dau peste cap. Pentru că sunt într-o dispoziție mai proastă, nativii tind să se concentreze pe muncă.

Aceștia fac tot felul de treburi, plăcute ce-i drept, care până mai ieri  păreau că nu încap în agenda încărcată cu probleme grele. Nativii grădinăresc, gătesc, tricotează, își regândesc casa, fac și cumpărături. Nu au probleme financiare, cel puțin în prima parte a săptămânii pot chiar încasa sume. Viața romantică este trăită din plin cu partenerul de viață: între treburile care simt că îi relaxează și cel care le este mereu alături. Din punct de vedere al sănătății, pot apărea probleme legate de aspectul fizic: eczeme, acnee.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.