Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 06-12 iulie, primesc semnale foarte bune din domeniul profesional, pozitiei lor in scara ierarhica a societatii

Nativii sunt exagerat de preocupați de serviciu, deoarece își doresc independență financiară. Cu toate acestea, finanțele sunt folosite pentru casă și familie. Afacerile de familie sunt avantajate în această perioadă. Sunt posibile contracte noi. Pentru o altă parte dintre nativi, este pe cale să se întâmple o asociere, un nou parteneriat de afaceri. Un Marte în Berbec face ca lucrurile aproape să scape de sub control dacă nativii nu sunt foarte atenți.

Așa cum am spus în preambul, liberul arbitru este acela care dictează cum folosim fiecare imensă energie marțiană. Nativii au tendința să schimbe cuvinte dure cu cei de acasă. Sunt preocupați să le ofere, din punct de vedere material, tot ce le trebuie, ba și mai mult de atât, dar tratează orice discuție cu o impulsivitate exagerată. Este posibil ca cei de acasă să nu înțeleagă interesul exagerat al nativilor pentru profesie și pentru a se așeza într-o poziție superioară.

Viața romantică se desfășoară acasă, cu partenerul de cuplu. Și tot acasă, partenerii vin cu tot felul de noutăți care să facă viața plăcută: o cină romantică, o masă deosebită, un buchet de flori extravagant, parfumează casa, o împodobesc, ce mai atmosferă! Din punct de vedere al sănătății, nu sunt probleme deosebite.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.