Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in intervalul 05-11 octombrie au ca tinta, pe o perioada lunga de timp, atragerea banilor

Nativii Taur debordează de inventivitate și de curajul de a-și manifesta toate extravaganțele, toate ieșirile care îi personalizează. Nu mai vor să țină cont de nicio regulă: este regulă, deci trebuie încălcată!

Ca să vă înțelegeți cu un Taur, nu le atrageți atenție asupra normelor și poate așa nu le observă și nu este tentat să sară la ele cu coarnele.

Banii sunt o țintă pentru nativii Taur pe o perioadă destul de lungă de acum înainte. În această săptămână, cel puțin în a doua parte, se pare că există șansa unor sume de bani care se deblochează sau chiar vin din urmă.

Nativii pot să facă tranzacții profitabile, prezența Lunii în domeniul banilor face ca nativul să aibă inspirația de a vedea unde și cum se pot rezolva probleme financiare care până acum au trenat.

Nativii Taur au impulsul de a se apropia de partener destul de insistent, dar și-l estompează.

Și aceasta pentru că începe, în această săptămână, o perioadă în care romantismul se împletește cu pasiunea în niște trăiri amoroase care se pot lăsa cu cereri în căsătorie sau cu legăminte, înțelegeri pe termen lung între partenerii de cuplu.

Există în continuare predispoziții către afecțiuni ale inimii.   

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!