Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 05-11 octombrie este recomandat sa evite interventiile chirurgicale ce pot fi amanate

Nativii zodiei Scorpion se pot simți puțin devitalizați. Nu este o devitalizare propriu-zisă.

Este de fapt o tendință de manifestare a energiilor către interiorul ființei și o încărcare, în același timp, cu acea parte subtilă din energie solară care nu se vede imediat, nu alimentează materia cât alimentează „bateriile” nevăzute ale ființei care ele fac corpul fizic să fie activ și sănătos.

Ce să facă nativii în acest caz? Să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, să mediteze, să se roage.

Partea banilor este bine aspectată, în sensul că există interes dat nu atât pentru banii lor, cât pentru aceia care vin de la partener, din credite, din moșteniri. Nu sunt excluse tranzacții fericite.

Cât despre banii munciți, astrologul ZODIACOOL este de părere că sunt avantajați aceia dintre nativi care au activitate comercială.

Viața romantică în această săptămână este la fel de imprevizibilă ca în tot anul acest an. Cu excepția că în intervalui la care ne referim nativii au o atracție către trăiri erotice aproape ritualice.

Din punct de vedere al sănătății, este de preferat ca nativii să evite intervențiile chirurgicale o perioadă de timp.

Bineînțeles că este vorba de acele intervenții care pot fi amânate: intervenții de înfrumusețare, acelea care se fac la comandă.  

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.