Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: nativii Rac, in intervalul 05-11 octombrie pun partea profesionala pe locul intai si au nevoie de comunicare cu partenerul de cuplu

Nativii Rac au așteptat de multă vreme un nou contract. Este mai degrabă o ambiție decât un beneficiu material direct. Acest contract a stagnat o vreme destul de îndelulgată și nativii, atât de emoționali, au adunat multă dezamăgire.

Acum lucrurile sunt pe cale să se miște și nativii ar trebui, în opinia astrologului ZODIACOOL, să fie pregătiți. Dacă nu este vorba de un contract, poate să fie speranța unui parteneriat, alianță etc.

Așa cum am mai spus, banii nu sunt o prioritate de această dată. Dar nativii au presiuni de acasă, pe de o parte să se implice în acest parteneriat, pe de altă parte să-și negocieze partea financiară ceva mai energic.

Nativul este tentat în primul rând să își dezvolte și să își pună în valoare capacitățile intelectuale.

O parte dintre nativi pot fi în situația de a renunța la o poziție avantajoasă pentru a face studii.

Viața romantică este trăită rațional. Trăiesc iubirea rațional pentru că simt că trebuie să își dozeze forțele. Nativii simt nevoia de comunicare.

După cum am văzut, profesia este pe primul loc în această săptămână și nativii Rac simt nevoia să discute cu partenerul de cuplu.

Sfatul astrologului ZODIACOOL, de data aceasta, pentru partenerii nativilor Rac, este să le acorde multă libertate, au nevoie de prieteni.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.