Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 05-11 Octombrie 2020, continua problemele cu banii, dar intervin dileme si la nivelul calitatilor personale

Problema pe care o au nativii Pești legată de bani sau de alte posesiuni de valoare devine din ce în ce mai acută.

Nativii doresc aderarea la un anumit grup și pentru acest lucru au nevoie de o sumă de bani pe care nu o au sau care li se pare mult prea mare pentru posibilitățile lor.

Dar acel domeniul care le face probleme nativilor Pești în această săptămână este și domeniul calităților personale cele mai valoroase. Aici există divergente.

Nativul fie este lipsit de acele calități de care are nevoie pentru activitățile de grup, fie dimpotrivă, și le etalează agresiv.

Cu toate acestea veștile de la prieteni sunt bune.

Prezența Lunii Negre în ceea ce am prezentat în paragraful anterior poate face ca acele chestiuni mai puțin plăcute să fie rodul unor impresii ale nativului care nu sunt foarte aproape de realitatea concretă.

Este bine în această situație ca nativul să stea deoparte, să nu se manifeste ca să nu regrete atunci când aspectul se dizolvă și rămân cuvintele și gesturile.

Atenție inclusiv la ce gândiți!

Din punct de vedere al sănătății în acest interval nu sunt probleme deosebite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!