Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in intervalul 05-11 octombrie devin mai creativi, au curaj sa-si exprime ideile, se dezamortesc

Este săptămâna nativilor zodiei Capricorn până la urmă, pentru că aceștia au fost cei mai încercați în personalitatea lor. Au trecut printr-un stadiu de stagnare a oricăror manifestări de personalitate și acum au demarat.

Un pic amețiți, un pic loviți în orgoliu, pentru că nu-i așa, ei trebuie să dețină controlul, nativii nu sunt în apele lor.

Vestea bună care vine de la astrologul ZODIACOOL este că nativul începe încet, încet să se dezmorțească.

În toată această perioadă, nativii Capricorn devin creativi. Le revine curajul să-și exprime ideile. Relația cu copiii lor devine mai intensă și foarte armonioasă.

Banii însă nu-i interesează foarte tare pe nativi. Ei sunt mai mult interesați să se exprime, să se evidențieze.

Viața romantică este împlinită pentru că inițiativa aparține nativului, acesta fiind în sfârșit capabil să își exprime sentimentele. Capricornul este un sentimental, dar rareori lasă să se vadă acest lucru.

Ei bine, la începutul săptămânii se pot vedea cu ochiul liber cum nativul este emoționat și se apropie de persoana iubită.

Din punct de vedere al sănătății nu sunt probleme deosebite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!