Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 05-11 octombrie, coplesesc si isi sufoca partenerul de viata

Nativii Berbec au o perioadă destul de agitată care durează de ceva vreme și care nici nu promite a se termina prea repede. Nu este un capăt de țară însă.

Dacă nativi conștientizează că ceva nu este în regulă, reușesc să mențină un anumit nivel de control asupra situației.

Nativii sunt extrem de obosiți. Munca pe care o prestează le place, dar sunt foarte activi, activi în exces și normal că obosesc.

Banii sunt bine aspectați în primele două zile ale săptămânii. Dacă negociați în aceste zile un contract, dacă faceți o tranzacție, dacă aveți de încasat sume restante, este posibil ca toate aceste demersuri să se sfârșească cu bine pentru buzunarele nativilor Berbec.

Dar nativii nu sunt foarte preocupați de bani, ei au convingerea, consideră astrologul ZODIACOOL, că vor avea atât cât le trebuie pentru că muncesc cu onestitate.   

Viața romantică este agitată de nativul însuși. Este foarte insistent atunci când vine vorba de persoana iubită.

Insistă cu dragostea, insistă cu amorul, dar nu reușește să fie romantic în avansurile lui și nu face decât să cicălească partenerul de cuplu.

În ceea ce privește sănătatea, atenție la probleme legate intoxicații. Dacă puteți, evitați intervențiile chirurgicale în această săptămână.  

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!