Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: intervalul 05-11 octombrie este agitat si sufocant

Multă agitație în zona în care este conducerea țării, unde este intelectualitate, cler, unde sunt profesori, în general aceia dintre oameni care conduc, ajunși pe o poziție înaltă fie printr-o conjunctură, fie printr-un nivel intelectual și spiritual superior.

Intră în contradicție cu masele. De ce? Fie aceștia de „sus” sunt abuzivi, fie masele sunt provocate la mai mult, la mai bine și aceasta produce o oarecare tensiune.

Dar aceasta ar fi varianta bună!

Vestea mai puțin bună este ca Marte se află în continuare în conjuncție cu Luna Neagră și există predispoziție certă către impulsivitate și chiar agresivitate.

Poate vom asista la o perioadă ceva mai lungă în care lumea este mai vocală și zonele de conflict care se mai potoliseră, acum se reactivează.

Îndrăgostiții se apropie unul de celălalt, dar este o apropiere care, pe de o parte, bucură, dar pe de altă parte, crează unuia dintre partenerii de cuplu senzația de sufocare.

Bineînțeles că aceste stări diferă ca intensitate de la o persoană la alta. În mare însă, acestea sunt trăirile și aceasta pentru că unul dintre parteneri, deși dorit, îl face pe celălalt să se simtă presat.    

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziția certă către nevroze provocate de un anumit sentiment de veșnică nemulțumire și de veșnică harță. Conștientizați acest lucru și se diminuează simțitor.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.